Köszöntő

Kedves Látogató!

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a Széchenyi István Egyetem Pályázati Irodájának honlapján.

Az Iroda a Kancellári Hivatal keretei között működik az egyetemi pályázati tevékenység minél sikeresebb elősegítése és hatékonyabb felhasználása érdekében.

 A Pályázati Iroda feladata:

a) Projektfigyelés: Az Intézményi stratégia alapján célzott pályázatkeresés, projektek generálása, valamint a hazai és az Európai Uniós pályázatokon való részvétel ösztönzése, valamint az Egyetemre érkező, az egyetemi érdekeket érintő pályázati felhívások közzététele az Egyetemi alkalmazottak számára, valamint az egyetemi pályázatok koherenciájának, logikus egymásra épülésének biztosítása.

b) Pályázatok előkészítése: Az a) ponthoz kapcsolódó projektek tervezése, előkészítése, pályázati dokumentáció összeállításában való közreműködés, a pályázati anyagok archiválása és a pályázatok benyújtása.

c) Pályázatok koordinációja, projektadatok kezelése, nyilvántartása: Kapcsolattartás a közreműködő szervezettel, projektek összefogása, központi koordinálása. Adatszolgáltatás a regisztrált, benyújtott, nyertes, megvalósítási, ill. fenntartási szakaszban lévő pályázatokról az Egyetem vezetésének, ill. az Egyetem pályázati tevékenységéről intézményi szintű nyilvántartás vezetése

d) Projektek megvalósításának támogatása: A PI végzi a benyújtott és elnyert egyetemi pályázatok, projektek és programok menedzselését, központi koordinációját. A projektek megvalósítói, felhasználói számára folyamatos pályázati tanácsadást, segítségnyújtást biztosít.

e) Kapcsolatépítés, kapcsolattartás: Kooperációs együttműködések kezdeményezése a projektpartnerekkel, a régió vállalkozásaival, a társegyetemekkel, kamarákkal, önkormányzatokkal és a különféle szakhatóságokkal.

f) Projektfenntartás: A pályázati projektek fenntartási tevékenységének koordinációja, segítségnyújtás a projektvezetőknek (projektmenedzser, szakmai vezető) a pályázati projektek fenntartási kötelezettségeinek teljesítésében.

 

Kérem, hogy a pályázattal kapcsolatos kérdéseikkel, problémáikkal, ötleteikkel és javaslataikkal forduljanak hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Mészáros Nóra

irodavezető